Attack

Spoločnosť Attack je jedným z najväčších výrobcov tepelnej techniky na Slovensku. Ponúka najväčší sortiment výrobkov na vykurovanie s vysokou účinnosťou na zemný plyn, LPG, propan, tuhé palivo a pelety.

Svoju výrobu započal v roku 1995, kedy začal vyrábať stacionárne kotle a postupne výrobu rozširoval. V dnešnej dobe vyrába nástenné kondenzačné kotle, nástenné atmosférické kotle, stacionárne kotle, splyňovacie kotle, kotle na pelety, kotle na tuhé palivo a zásobníky TÚV.

Všetky kotle sú osadené komponentami od svetových výrobcov vyrábané najmodernejšou technológiou, výroba kontrolovaná kamerovým a počítačovým systémom a testované najprogresívnejšími zariadeniami a metódami.Ako palivové médium sa používa zemný plyn, alebo LPG-propan. Pre užívateľov biomasy ponúkame liatinové kotle na pevné palivo (drevo, uhlie, koks), alebo oceľové, drevo-splyňujúce kotle (pyrolitické), kotle na pelety, ktoré pracujú s vyššou účinnosťou a šetria životné prostredie.Spoločnosť ATTACK, s.r.o. vyrába všetky výrobky vo vlastných výrobných halách, má vlastný vývoj, konštrukciu, predaj a export na zahraničné trhy. Veľkosť firmy a zabezpečovanie všetkých činností vysoko-profesionálnym managmentom a jedným majiteľom, nám umožňuje byť flexibilnou a ústretovou firmou.

© 2014 www.elius.sk
Tvorba web stránok a internetových obchodov extraweb.sk